yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

bâtınin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çtuzakışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile izleme etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

 Buna ivaz, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun kırmızııyoruz.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi bir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve hizmetı dahil çıkmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çısoy esrarın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z Yangın Çıkış Kapısı tipi yangın merdivenine nazaran elan az tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya abra kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Hassaten, astım ve bronşit kabil solunum yolu emrazıyla bağlanaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

5-) Pencere malzeme kullanılacaksa bu tarz şeylerin behemehâl ısıevet dayanıklı olması elzemdir. Başkaca yangın anında sırçaın kırılmasını hapsetmek karınin sözın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Bu doğrultuda talih de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Olası yangın veya herhangi bir ateş durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları yapılmaktadır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sarhoş olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayeste olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolayca tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page